Info

Info

· Super dejligt sommerhus fra 2007
· Fantastisk flot og lækkert indrettet
· Opført i gode kvalitetsmaterialer
· Trægulv, klinkegulv samt lofter til kip
· Velisoleret og med varmepumpe og brændeovn
· 4 værelser og 2 badeværelser
· Store skønne terrasser, heraf en overdækket
· Carport og redskabsrum
· Kort afstand til strand og hav

BELIGGENHED I det helt unikke sommerhusområde mellem Saltum Strand og Lille Norge, finder man dette meget flotte sommerhus opført i 2007, beliggende på en skøn grund og med kort afstand til havet m.m.
Allerede når man nærmer sig den flotte landsbykirke i Saltum, og drejer fra hovedvejen ud mod stranden, begynder man at kunne mærke forventningerne, enten til en skøn ferie eller måske bare nogle fridage, og læg hertil at de skal tilbringes i dette skønne sommerhus, så bliver det ikke meget bedre.

BOLIG Sommerhuset er opført i en skøn og meget indbydende stil, og overalt er der tænkt i gode og fantastiske løsninger, der vil tilgodese de fleste.

Selve huset er indrettet på en fantastisk måde og man bliver her forbavset over hvor godt pladsen i dette hus er udnyttet, samt hvor skønt et lysindfald der er overalt.

Allerede i entréen får man en fornemmelse af husets kvalitet, her er der lagt et flot klinkegulv. Videre ind i husets hjerterum, der er en kombination af stue og køkken fortsætter den gode fornemmelse. Her er tale om et lyst og dejligt køkken med gode hvidevarer – dette kombineret med en lys stue med bl.a. brændeovn, varmepumpe og flot trægulv.

I huset er der endvidere indrettet ikke færre end fire gode og rummelige soveværelser samt en stor hems med yderligere mulighed for at lave et par ekstra sovepladser, og ligger man hertil et super lækkert badeværelse med spa og en sauna, så kan det næsten ikke blive bedre.
Endvidere er der et flot gæstebadeværelse.

Carport og redskabsrum.

UDLEJNING Gennem Sol og Strand.

Ring i dag og få en fremvisning af dette super lækre sommerhus.